Министърът на спорта Красен Кралев е доволен, че ибновеният стадион

...
Министърът на спорта Красен Кралев е доволен, че ибновеният стадион
Коментари Харесай

Министър Кралев: Стадионът на Арда беше основно ремонтиран за първи път след построяването му

Министърът на спорта Красен Кралев е удовлетворен, че ибновеният стадион на Арда отвори порти за мачове. Първи от тях беше този с Левски през вчерашния ден.

" Обновеният " Арена Арда " отвори порти за срещите от Първа професионална лига. Арда посрещна " Левски " и изигра първия си мач в Кърджали след влизането в Първа лига. Това се случи с помощта на отпуснатата финансова помощ от държавното управление в размер на 2,5 млн. лв., с цел да бъде осъществена рационализация на " Арена Арда " и стадионът да дава отговор на всички стандарти за елитната ни група.

Всичко това нямаше да бъде допустимо без напъните, които държавното управление поставя за подобряването на спортната инфраструктура.
 Снимка 492459
Източник:

Както беше дадено на оборудването са инсталирани LED-осветление и електронно табло. През 2018 година стадионът бе главно ремонтиран за първи път след построяването му през 1961 година Вложените средства от страната бяха към 2 млн. лв.. Беше осъществен ремонт на футболното игрище и на настилката на лекоатлетическата писта, актуализирани бяха трибуните за фенове, напълно ремонтирани бяха прилежащите здания и бе направено благоустройство на територията на комплекса.

" Арена Арда " е следващото доказателство, че изпълняваме поредна политика за създаване и реновиране на спортната база в цялата страна ", написа Кралев във " Facebook ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР