Министърът на регионалното развитие Андрей Цеков отрича да се е

...
Министърът на регионалното развитие Андрей Цеков отрича да се е
Коментари Харесай

Андрей Цеков опроверга Борисов за срещи с руски депутат в Москва

Министърът на районното развиване Андрей Цеков отхвърля да се е срещал с съветския народен представител Александър Бабаков, каквито изказвания стартира по-рано през днешния ден Бойко Борисов.

Цеков е посещавал Русия " преди повече от 10 години за бизнес срещи в качеството му на правист ", оповестяват от Министерство на регионалното развитие, само че " не се е срещал и не е общувал с политици от Руската федерация " - нито в Москва, нито в " други места по света ", споделят от институцията, представени от " Дневник ".

Позицията идва часове откакто Борисов реши да трансферира фокуса от следствието за тайните срещи и визити на глобения Бабаков в България.

" А излезе ли, че [настоящият] строителен министър е бил в Москва и се е срещналсъс зам.-председателя на съветския парламент Александър Бабаков. И в кой хотел? Това излезе ли във вашия Антикорупционен фонд? Питайте, нали разследвате ", сподели той без да дава повече детайлности.

Борисов реагира ден откакто прокуратурата стартира ново следствие за " Турски поток " след данните на Антикорупционния фонд от хакнатите мейли на Александър Бабаков.

Междувременно Лена Бориславова също реагира след намесата на името на Алексей Петров от Борисов във връзка договарянията на ГЕРБ и ПП-ДБ преди съставянето на кабинета. Тя обвързва гневната реакция на ръководителя на ГЕРБ освен с следствието за съветския газопровод, само че и с възобновените инспекции на Министерство на регионалното развитие за " от времето на неговото ръководство.

" В опит да отклони вниманието от следствието на Турски поток и раздразнителен от георадара на Хемус, някой претопля и пренаписва истории с някогашните си правилни крими приятели! ", написа тя във Фейсбук.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР