Министърът на правосъдието в настоящия кабинет ''Борисов 3'' Данаил Кирилов

...
Министърът на правосъдието в настоящия кабинет ''Борисов 3'' Данаил Кирилов
Коментари Харесай

Министър Данаил Кирилов с голяма издънка


Министърът на правораздаването в сегашния кабинет ''Борисов 3'' Данаил Кирилов се издъни още веднъж. След като преди дни той влезе в пререкания с известния журналист доктор Тони Филипов и прикани ''Провидението'', този път правосъдният ни министър влезе в разговор във Facebook с дама, която не е удовлетворена от работата му.

Не би имало проблем, в случай че министър Кирилов бе запазил положителния звук, само че той надалеч не прави това, а си разрешава извънредно неприятни квалификации, с които цели да обиди избрана каста от българското общество.

Ето и защо в действителност става въпрос:



Хубаво е министър Кирилов да знае, в случай че към момента не е схванал, че за висшия държавен пост, който заема, се изисква доста по-голяма толерантност и приемливост към мнението на всеки един жител, който е фактическият шеф на всеки един държавен чиновник.

Всеки един политик би трябвало да е подготвен да среща отрицание. Като вместо да губи време с това да дава отговор на неодобрението с извънредно недопустим речник, сякаш ще е по-добре да го опровергае с работа./Факти
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР