Министърът на правосъдието Цецка Цачева обясни в студиото на Нова

...
Министърът на правосъдието Цецка Цачева обясни в студиото на Нова
Коментари Харесай

МАМА ЦЕЦА СЧУПИ ТЪПОМЕРА: Роди нова глупост в ефира на Нова ТВ! Викторчо заби... задава един и същи въпрос три пъти! Вижте какво изцепи велика Мама...

Министърът на правораздаването Цецка Цачева изясни в студиото на Нова телевизия за какво счита, че има корупция, която не е закононарушение.
Оказа се, че юридическата мисъл на Цачева е достигнала небивали висоти, почтени за Нобелова премия. Според нея, има разлика сред корупция и корупционни закононарушения. корупцията била общото разбиране, в което се включват корупционните закононарушения. Ерго, има и корупция, която не е закононарушение. С това изобретение Цачева наложително би трябвало да бъде направена известна в света.

Правосъдният министър продължи да пази основаването на един антикорупционен орган, който да сплоти трите, които работят в този момент, само че не изясни с какво това ще промени практиката до момента. "Искам да схвана има ли корумпирани политици, само че това не мога да науча, в случай че запитвам прокуратурата с писмо ", сподели Цачева и на въпрос желае ли да научи кои политици са взимали пари от КТБ сподели, че това може да стане единствено, в случай че има влезнала в действие присъда.

Водещият Виктор Николаев пък по този начин зацикли от ттози полет на мисълта, че зададе един и същи въпрос три пъти.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР