Министърът на отбраната Тодор Тагарев беше освиркан на тържествената церемония

...
Министърът на отбраната Тодор Тагарев беше освиркан на тържествената церемония
Коментари Харесай

Тагарев бе освиркан а церемонията за 3 март в Пловдив

Министърът на защитата Тодор Тагарев беше освиркан на тържествената гала пред Руския монумент на Бунарджика.

Името на Тагарев, който не участва на церемонията, само че беше изпратил венец, беше посрещнато с гневното " У-у ”.

Освиркване последва и при споменаването на Продължаваме промяната. При поднасянето на венците от името на почетния консул на Русия и на съдружие " Русофили ” се разнесоха ръкопляскания, написа " ".

Стотици бяха пристигнали пред паметника на освободителите. Сред формалните лица бяха кметът Костадин Димитров, областнитя шеф инж. Илия Зюмбилев, районни кметове, общински съветници, депутатът на ГЕРБ Радомир Чолаков, митрополит Николай. На честването беше и почетният консул на Русия Георги Гергов.

Овации прекъсваха словото на почетния жител Любозар Фратев, който направи разбор на историческите събития, като назова 3 март свят ден.

Фратев означи, че за жалост се намират пигмеи, които се пробват да се нагодят към политиката на мощните и вършат опит да унизят националното достолепие на българите с неуважение на 3 март.

На политиците Фратев предложи да надскочат себе си и да се трансфорат в строители на нова България.

Водещият гала Христо Христов рецитира " О, Шипка ”, свири боен духов оркестър, внушителен взвод и опълченците от комитет Родолюбие се включиха в тържеството.

Мнозина се качиха до паметника на Альоша.

" България е раят и ние би трябвало да запазим българщината ”, показа за " Марица ”Ирина Войнова, която беше пристигнала на Бунарджика с дъшеря си и двете внучета. Децата стискаха български знаменца.

" Живея в подножието на Бунарджика, доста пъти съм ходила в чужбина и измитам, че нашата страна е най- красива, би трябвало да я ценим. ”, сподели с насълзени от неспокойствие очи Ирина. На въпрос дали би трябвало да бъде съборен монумент Альоша, възкликна: " О, не. Твърдо срещу съм, това е тъпчене на историята ”.

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР