Министърът на отбраната на САЩ Лойд Остин е дал положителен

...
Министърът на отбраната на САЩ Лойд Остин е дал положителен
Коментари Харесай

Ваксинираният с 3 игли американски министър Лойд Остин се ра...

Министърът на защитата на Съединени американски щати Лойд Остин е дал позитивен резултат на тест за ковид в неделя. Той е с леки признаци, само че все пак ще е остане под карантина в дома си през идващите пет дни, като резервира всичките си пълномощия, съобщи Ройтерс.

Остин, който е имунизиран, в това число с бустерна доза, уточни в изказване, че за финален път се е срещал с президента Джо Байдън на 21 декември, повече от седмица преди появяването на признаци на Ковид-19.

" Моят доктор ми изясни, че с помощта на това, че съм с цялостен имунизационен цикъл и подсилваща доза, сложена при започване на октомври, инфекцията е доста по-лека, в сравнение с би била другояче ", сподели министърът на защитата, представен от Българска телеграфна агенция.

" В рамките на вероятното възнамерявам да участвам виртуално през идната седмица на тези основни срещи и полемики, които са нужни, с цел да подкрепям осведомеността си и да мога да вземам решения. Ще запазя всичките си пълномощия ", добави Остин.

Той сподели, че по някои въпроси ще бъде представляван от заместничката си Катлийн Хикс.
Свързани вести В Съединени американски щати позволиха първото лекарство против Коронавирус Коронавирусът: 1356 са новите случаи, настанените в болница се усилват Как Омикрон провали тържествата за Нова година по света
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР