Министърът на отбраната Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник

...
Министърът на отбраната Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник
Коментари Харесай

Красимир Каракачанов летя с хеликоптер "Пантер" от състава на ВМС

Министърът на защитата Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместител министър-председател по публичния... към профила следи през днешния ден от борда на хеликоптер от състава на Военноморските сили дейностите на корабните съединения на учението "БРИЗ 2017 ".

Той хвърча с хеликоптер "Пантер ", който още веднъж е във въздуха след възобновената подготовка на летателния състав с машината от петък, 14 юли. На борда на хеликоптера бяха още и началникът на защитата генерал-лейтенант Андрей Боцев и командирът на Военноморски сили контраадмирал Митко Петев, оповестява пресслужбата на министерството на защитата.

След полета министър Каракачанов беше осведомен в Щаба за надзор на учението с отработени досега епизоди и идни за осъществяване взаимни тренировки на море по време на "БРИЗ 2017 ".

Министърът на защитата е във Варна, с цел да участва на ВИП-деня на националното военноморско обучение с интернационално присъединяване "БРИЗ 2017 ", който ще се организира на следващия ден, 19 юли, в акваторията на Варненския залив.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР