Министърът на младежта и спорта Красен Кралев проведе среща със

...
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев проведе среща със
Коментари Харесай

Министър Кралев награди младата надежда на българския мотоциклетизъм Теодор Кабакчиев

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев организира среща със международния първенец по Супер Ендуро в клас " Джуниър " Теодор Кабакчиев. Младата вяра на мотоциклетизма показа усещанията си от миналата година, която е най-успешната за него в досегашната му кариера. Спортният министър връчи почетен плакет на ММС на Кабакчиев за триумфа му напролет.

В неделя Кабакчиев отпътува за Испания, където ще организира подготовката си за идващия сезон. Той сподели, че е отказал предложение да подпише контракт с италиански тим, тъй като му е сложено изискване да се състезава под непознат байрак. " По време на надпреварите през миналия сезон получих поддръжката на доста българи. В залите се развяваха български флагове и това ми носеше спомагателна мотивация. Не бих заменил това чувство за нищо друго ", съобщи Теодор Кабакчиев.
 Снимка 506031
Източник:

Той показа проектите си за идната година и плановете, с които неговият клуб " Екстрийм Рейсинг " ще кандидатства в ММС за финансиране през 2021 година Помощта е нужна, с цел да се обезпечат някои от участията му през сезона. Красен Кралев се ангажира Министерството да подкрепи младия ни гений, за което Теодор Кабакчиев благодари на спортния министър.
 Снимка 506032
Източник:

Двамата разясниха и миналия сезон в България. От месец юни досега се организираха седем надпревари от републиканския шампионат BG-X Enduro. Теодор Кабакчиев показа, че конкуренциите се организират при отлична организация и с огромен брой участници.

През септември и октомври Кабакчиев взе присъединяване и в две интернационалните надпревари, които се организираха в Турция и Румъния. Българинът приключи на пето място в генералното класиране на четиридневната конкуренция в Анталия, а в планините към Сибиу се подреди осми, като пред него бяха единствено мотористи от фабричен тимове.
 Министър Кралев: Всички федерации и клубове би трябвало да съблюдават разпоредбите във времето на пандемия
Министър Кралев: Всички федерации и клубове би трябвало да съблюдават разпоредбите във времето на пандемия

Той разяснява и тематиката с отсрочения конгрес на БФС
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР