Министърът на младежта и спорта Красен Кралев прие реновираната сграда

...
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев прие реновираната сграда
Коментари Харесай

Красен Кралев прие реновираната сграда на държавно спортно училище във Варна

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев одобри реновираната постройка на Държавното спортно учебно заведение " Георги Бенковски " във Варна.

Ремонтът се извърши по план на Министерството на младежта и спорта по Оперативна стратегия " Региони в напредък " 2014-2020 на обща стойност 2 700 600 лева

 Снимка 387045
Източник:

Строително-монтажните работи включват изцяло възобновяване на учебното заведение, изолираност на стени, под и покрив, на който са сложени слънчеви панели. Подменена е дограмата, електро и ВиК инсталациите, системите за отопление, вентилация и климатизация. Изградени са система за доставка и потребление на различно отопление - газ, както и пожарогасителна система. След ремонта е обезпечен достъп за хора с увреждания.

Проектът включва още съоръжение за подготвителните пространства, нови компютри, периферна техника, мебели, и други

 Снимка 387042
Източник:

На събитието участваха също регионалният шеф на Варна Стоян Пасев, изпълнителният шеф на ССК " Черно море " Бончо Бонев и шефът на учебното заведение Евелина Янчева, а специфични посетители бяха трима от българските представители на Летните юношески олимпийски игри в Буенос Айрес - сребърният медалист във повдигането на тежести Христо Христов и плувците Тихомир Тодоров и Василики Кадоглу, които са ученици на СУ " Георги Бенковски ".

 Снимка 387044
Източник:

Красен Кралев посети и залата по повдигане на тежести на Семеен кодекс " Титан ", в която тренира Христо Христов и даде обещание да спомага за нейния ремонт. Малко по-късно ветерани на ЖСК-Спартак Варна връчиха на министъра почетен плакет " за принос в развиването на спорта " във връзка 100-годишнината на Обединените спортни клубове.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР