Министърът на младежта и спорта Красен Кралев награди с почетен

...
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев награди с почетен
Коментари Харесай

Красен Кралев награди с почетен плакет на ММС Денис Димитров

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев награди с почетен плакет на ММС Денис Димитров за триумфа му на Световното състезание по таекуондо за кадети. На шампионата в Ташкент (Узбекистан) младият ни гений завоюва сребро в категория до 53 кг.

Младият ни таекуондист направи доста мощно съревнование и справедливо приключи на второто място в крайното класиране. По пътя към медала Димитров записа три победи и загуби само от руснака Рамазан Рамазанов във финала.

Сребърното отличие от Световното състезание, както и петте златни медала, които Денис Димитров завоюва тази година от шампионати G-Class, изкачиха българина до най-високото място в международната класация по таекуондо.

Министърът благодари на Денис за това, че сполучливо пази достойнството на България на огромни спортни конгреси и му пожела още поголеми триумфи в по-високите възрасти.

Председателят на Българската федерация по таекуондо Слави Бинев изрече своята признателност към министър Кралев за поддръжката, която оказва на таекуондото. Почетен плакет от Кралев получи и треньорът Ангел Кирчев.

На Денис Димитров му следва да вземе присъединяване в Балканското състезание в Самоков от 13 до 15 септември и Европейското състезание за кадети през октомври.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР