Министърът на младежта и спорта Красен Кралев награди призьорите от

...
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев награди призьорите от
Коментари Харесай

Министър Кралев награди призьорите от Световната купа по спортна гимнастика

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев награди призьорите от Световната купа по спортна гимнастика във Варна. 16-годишната Памела Георгиева завоюва първото си отличие като сграбчи бронзов орден на греда, събирайки актив от 11.800. На първо и второ място се подредиха Даниеле Иполито (Бразилия) - 13.750 и Джорджия Фентън (Великобритания) - 12.500.

 Красен Кралев откри третия интернационален фотосалон „ Старт Фото София 2017 “
Красен Кралев откри третия интернационален фотосалон „ Старт Фото София 2017 “

Събитието се провежда за трета поредна година под партронажа на Столична община

" За първи път, след ерата на огромния Данчо Йовчев, България печели орден от Световната купа по гимнастика ", с горделивост разяснява министър Кралев.

Другият българин, взел участие във финалите във Варна, бе Димитър Димитров. Той приключи 7-ми на прескок. Въпреки позволена неточност в първото си осъществяване, се оправи безупречно при второто и по този начин направи общ брой от 14.025. Шампион на уреда стана Игор Раивилов (Украйна), като получи оценка от 15.000. Последваха го двама участници от Беларус - Павел Булавски и Илия Яковелев.

 Снимка 310785
Източник:

Четвърти на халки приключи и третият ни финалист - Христос Маринов. Той показа чудесно съчетанието си и това му донесе 14,200т. Шампион стана Игор Радивилов (Украйна) с 14,700.

Министър Красен Кралев похвали управлението на Българска федерация по спортна гимнастика, в лицето на Данчо Йовчев и Красимир Дунев и екипа на Двореца на културата и спорта във Варна, за съвършената организация на надпреварата.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР