Министърът на младежта и спорта Красен Кралев инспектира строително-ремонтните дейности

...
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев инспектира строително-ремонтните дейности
Коментари Харесай

Министър Кралев: ММС винаги е откликвало на нуждите на българския спорт

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев инспектира строително-ремонтните действия на спортни уреди в Русе и Бяла. В регионалния град министър Кралев, народните представители Пламен Нунев и Светлана Ангелова и заместител регионалните шефове Валентин Колев и Свилен Иванов посетиха зали по повдигане на тежести и бокс.

ММС финансира със 110 805, 20 лева ремонта за въвеждане на ограничения за енергийна успеваемост на залата за повдигане на тежести към състезателен комплекс " Ялта ".
 Снимка 477876
Източник:

Ще бъде положена нова подова настилка, ще се направи замяна на отоплителната система, на дограмата и осветителните тела. Ще бъде осъществен ремонт на електрическата апаратура и вентилационната система. По тозин метод ще бъдат обезпечени модерни условия за осъществяване на учебно-тренировъчен и спортен развой на спортистите от ТСК " Русе ".
 Снимка 477875
Източник:

Министър Кралев посети и физкултурния салон, който се намира на гърба на спортното учебно заведение " Майор Атанас Узунов " и следва да се трансформира в съвременна боксова зала. Тя ще се употребява от състезателите на БК " Русе ".

ММС обезпечи 257 542, 16 лева за цялостния ремонт на оборудването. В залата ще се приготвят състезателките на най- титулувания български клуб, водени от терньора Павел Сяров. Салонът е с повърхност от 600 кв. м. Предвижда се саниране на постройката, реновиране на покрива, промяна на дограма, слагане на нова подова настилка, замяна на осветителните тела, ремонт на санитарните възли и електрическата апаратура.

Желанието на президента на клуба Илия Сяров е залата да разполага с три кръга - един спортен и два подготвителни, с цел да се трансформира оборудването в едно от най-модерните за упражняване на бокс в страната.
 Снимка 477874
Източник:

" ММС постоянно е откликвало на потребностите на русенския спорт. Имаме доста направени обекти през последните 4-5 години и това са следващите, които считам, че ще бъдат в извънредно огромна помощ на русенските спортисти ", съобщи министър Кралев пред локалните публицисти.

В Бяла Кралев, Пламен Нунев и кметът на града Димитър Славов инспектираха градежа на многофункционалната спортна зала. Инвестицията е в размер на 2 985 600 лева, а финансирането се обезпечава със средства от републиканския бюджет (1 800 000 лева.) и със лични средства от общинския бюджет. Предвидено е размерът на залата да разреши провеждането на надпревари и тренировки по волейбол, баскетбол, хандбал, футзал, тенис, бадминтон, битка, бокс, джудо, повдигане на тежести и други

Трибуната за фенове ще бъде с потенциал от близо 500 места. Съоръжението ще може да се употребява за разнообразни публични и културни прояви - концерти, изложения, събрания и други
 Министър Кралев инспектира ремонта на футболен терен в Габрово
Министър Кралев инспектира ремонта на футболен терен в Габрово

Кралев, кметът на града Таня Христова и шефът на " Общински спортни парцели " Росица Бакърджиева посетиха спортния комплекс " Христо Ботев "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР