Министърът на младежда и спорта Радостин Василев коментира горещите теми

...
Министърът на младежда и спорта Радостин Василев коментира горещите теми
Коментари Харесай

Eксклузивен коментар на спортния министър за Левски, ЦСКА, Ганчев и Сираков

Министърът на младежда и спорта Радостин Василев разяснява горещите тематики към Левски и ЦСКА в последните дни. Той бе специфичен посетител в предаването „ Карай направо” по NOVA.

“Разбира се, че не съм министър на ЦСКА. Някои неприятел в задкулисието желае да бута „ сния” България да ненавижда министъра на спорта, тъй като той в миналото е работил в ЦСКА и е бил последовател на ЦСКА. От момента в, който съм встъпил в служба, аз съм министър на целия българки спорт. Подал съм ръка на безусловно всички, освен на футбола, освен на Левски и ЦСКА”, показа Василев.

" Когато обаче стартират избрани политически задкулисия да натискат избрана общественост, аз съм подложен в комплицирана обстановка, с цел да изяснявам, че не съм министър на ЦСКА. Никога не съм си разрешавал да приоритизирам един от двата клуба. Никога не съм парадирал с принадлежността си към ЦСКА. Никога не бих оказал помощ на ЦСКА за сметка на Левски. В това би трябвало да бъдете сигурни. Компромиси в никакъв случай няма да върша. Колкото ми е непосредствен господин Сираков, толкоз ми е непосредствен и господин Ганчев. За разлика обаче от предходния министър председател, който 12 години с е хвалеше, че е безжалостен левскар ", пропдължи той.

" Аз не бих направил сходно нещо в никакъв случай. Когато банкрутира ЦСКА, когато имаше два тима ЦСКА, някогашният министър председател сподели, че „ таман ще играят събота и неделя”. Ето това е насмешка. Коментарът ми за цената на козирката, че ще бъде колкото самия бранш, просто пресъздадох думите на основния проектант в моя кабинет. Ако съм знаел, че това ще обиди управлението на Левски, нямаше да го върша ", сподели още Василев.

" Това и с госпожа Раева го прецизирах, с господин Сираков се разбрахме да се забележим. Аз не съм човек, който желае да притиска някого, да мачка, даже в противен случай. Понеже стадионът на ЦСКА в „ Сердика спортни имоти” и аз съм принципал на това сдружение, желая по законов ред, посредством съблюдаване на всички закони процедури, те да имат опцията сами да построят нещо, с цел да облагородят моя парцел. Ако от Левски желаят да построят естрада, аз ще съм първият, който ще отиде при регионалния шеф на София и ще желая да им се спомага писмено да построят козирката на своята естрада. Не би трябвало да има разделяне сред почитателите. Съперничеството е единствено на терена. Защото 30 години българите се разделяме на ЦСКА, Левски, грозни, красиви и по тази причина сме на този стадий от своето развиване. На последно място по всичко в Европа ", добави Радостин Василев по NOVA.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР