Министърът на културата Кръстю Кръстев и зам.-министърът Виктор Стоянов се

...
Министърът на културата Кръстю Кръстев и зам.-министърът Виктор Стоянов се
Коментари Харесай

Министърът на културата увери, че ще извърши обстойна проверка в Народния театър

Министърът на културата Кръстю Кръстев и зам.-министърът Виктор Стоянов се срещнаха през днешния ден в Министерството на културата с вносителите на писма, свързани с работата на Народен спектакъл " Иван Вазов " .

Писмата са публично заведени в деловодството на ведомството. Министрите изслушаха създателите им, които ги срещнаха в детайли с недоволствата си по проблема.

Стоянов призовал, ако има други сигнали, те също да бъдат подадени, с цел да могат да бъдат прегледани. Министър Кръстев пък увери вносителите на писмата, че ще извърши обстойна инспекция и разбор на подадените сигнали.

" Иска ми се след толкоз години работа, да търсим аргументи не да се разделяме, а да се сплотяваме към значимите за всички ни в културата тематики ", уточни в края на диалога Кръстев.

Според него Народния спектакъл " Иван Вазов " би трябвало да е образец за обединяване, с цел да може да води останалите културни институти да концентрират креативната сила.

Специфики по отношение на наличието на писмата и недоволствата не бяха оповестени в прессъобщението от Министерството на културата.

Припомняме, че през последните месеци има. Вчера артистът в театъра. Два месеца преди този момент, директора на театъра.

Във връзка с напрежението и свадите в театъра са формирани. Скандалът приключи с, а след това бе основано.

Преди това се бе разразил скандал поради назначението на някогашния пиар на Движение за права и свободи Велислава Кръстева като пиар на театъра. Впоследствие  

Тогавашният министър на културата Велислав Минеков бе разпоредил инспекция по случая. Той уточни, че в екипа на Народния спектакъл имало много. Впоследствие Минеков се оказа в състава на новото служебно държавно управление.
 Те, жертвите
Те, жертвите

Както в Народния спектакъл, по този начин и в Българска национална телевизия, по този начин и на всички места. Много комфортно е да се пишеш жертва, в случай че в действителност ти си насилникът
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР