Министърът на иновациите и растежа Даниел Лорер отговори на критиките

...
Министърът на иновациите и растежа Даниел Лорер отговори на критиките
Коментари Харесай

Даниел Лорер за Слави Трифонов: Безотговорен мрънкалник

Министърът на нововъведенията и растежа Даниел Лорер отговори на рецензиите на Слави Трифонов, който написа през вчерашния ден във Facebook, че " Продължаваме Промяната " не се допитват до съдружните си сътрудници и вършат каквото си желаят, като доста постоянно това не е положително за страната.

В " Денят стартира " по Българска национална телевизия Лорер сподели: " Звучи ми като мрън-мрън ". И добави:
" Не виждам по какъв начин виновен български политик сега може да разчита на политическа драма, с цел да остави България в лицето на една външна експанзия. Единственото, за което се тормозя е България да бъда оставена без държавно управление при съществуването на война до нейните граници. Това е безконтролно политическо държание, безконтролно политическо говорене ", сподели още Даниел Лорер.

Министърът на нововъведенията и растежа съобщи също, че в Министерски съвет имат доста добра връзка сред министрите, само че на открито партиите развиват този разговор не в най-хубавите направления. " Изключително значимо е тази коалиция да продължи напред, защото тя е единствената допустима за България ", заключи Лорер.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР