Министърът на финансите във Франция обяви интересна новина свързана с

...
Министърът на финансите във Франция обяви интересна новина свързана с
Коментари Харесай

Срещу 100 евро на месец може да вземете електромобил на лизинг

Министърът на финансите във Франция разгласи забавна вест обвързвана с електрическите автомобили, която ще разреши на жителите да се снабдят с кола на ток против единствено 100 евро месечно. Планът бе оголен по време на изявление в неделната вечер и идва като следващата част от ограниченията на президента Макрон, свързани с намаляването на нездравословните излъчвания. Към момента не се оповестява кои коли ще вземат участие в програмата, нито техният модел, потенциал на батерията или пък пробег, който ще могат да изминат.
`Срещу

Според проекта, семействата с ниски приходи ще имат опцията да вземат коли на ток на лизинг против сумата от 100 евро месечно. Министърът означи, че това е по-малко в сравнение с по-голямата част от фамилиите харчат за гориво месечно. Наскоро от страната оповестиха, че ще дава дотация в размер на 4 хиляди евро, в случай че замените остарял автомобил за елелктрически велосипед.

Припомняме, че във Франция дотацията за електрически автомобили е в размер на 6 хиляди евро за всички модели с цена до 47 хиляди евро. Наскоро от Stellantis пък оповестиха, че към този момент ще отдават коли чартърен, чиято цена също бе оповестена за 110 евро на месец.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР