Министър Тагарев е запознат дали можем да вземем пари от

...
Министър Тагарев е запознат дали можем да вземем пари от
Коментари Харесай

Денков издаде за драма с Мария Габриел, нападна грозно на хората на Радев: Нищо не са направили!

Министър Тагарев е осведомен дали можем да вземем пари от НАТО, тъй като даваме оръжия. Както той обаче споделя, към този момент сме изпуснали доста от тези благоприятни условия. Не е несъмнено какво можем да създадем с това забавяне.
Това съобщи министър председателят Николай Денков пред публицисти.
„ Това отразява политиката на служебното държавно управление, то не се е интересувало по какъв начин да употребява тези благоприятни условия “, добави Денков.
На въпрос за Маришкия басейн, централите и мините, Денков още веднъж атакува служебното държавно управление:
„ Те нищо не са създали по въпроса, няма идея какво да се прави “, добави той и съобщи, че сега се прави идея какво може да се направи там.
„ От в този момент се разискват разновидности, удобни за хората там. Ще обсъдим всичко със синдикатите. Опитваме се за няколко седмици да наваксаме това, което от месеци не е вършено “, сподели той.
„ Притеснително за второто заплащане по проекта за ПВУ, е това че има доста закони за приемане. Трябва да има синхрон сред Министерски съвет и Народно събрание “, акцентира той.
„ Първо желая да кажа, че има доста дезинформация. Многократно споделих, че първо ние сменихме половината министри, вследствие на полемики с ГЕРБ. Нека сътрудниците от ГЕРБ да пооберат изрече им, тъй като това, което споделят, не е правилно “, отговори Денков на въпрос дали би трябвало да има съдружно съглашение сред ГЕРБ и Политическа партия.
„ Каква форма ще предпочетат народните представители е въпрос на диалог. Не желая да обуславям каква ще бъде определената форма, само че желая да припомня, че едно съдружно съглашение се написа месеци наред “, съобщи той.
Денков издаде, че госпожа Габриел също е подложена на тежък напън от представители на ГЕРБ. „ Все отново с нея работим съвършено, само че ми е забавно, когато стигнем до ротацията и химикалката е в нейната ръка, дали и тя ще може да е по този начин търпелива, както съм аз “, приключи министър председателят.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР