Министър-председателят на Великобритания Риши Сунак оповести този петък плановете на

...
Министър-председателят на Великобритания Риши Сунак оповести този петък плановете на
Коментари Харесай

Ето коя порода кучета ще бъде забранена скоро на територията на Великобритания

Министър-председателят на Англия Риши Сунак оповести този петък проектите на държавното управление да забрани до края на годината породата американско були на територията на Обединеното кралство поради зачестилите им набези над хора.

Сунак употребява обществените мрежи, с цел да подреди на министрите си да си сътрудничат с способените институции, с цел да се „ дефинира “ характерностите на породата, която за момента е легална в страната.

Американското були е рисково за нашите общности, най-много за децата ни, съобщи английският министър председател и посочи, че природата на тези кучета е такава, че всички на процедура са нападателни.

It’s clear the American XL Bully dog is a danger to our communities.

I’ve ordered urgent work to define and ban this breed so we can end these violent attacks and keep people safe.
— Rishi Sunak (@RishiSunak)
„ Тези кучета са рискови и желая да уверя жителите, че ще предприемем всички нужни ограничения, с цел да подсигуряваме тяхната сигурност “, добави Сунак.

След като специалистите се схванат по какъв начин да дефинират тази порода кучета, държавното управление ще предложи тя да бъде неразрешена посредством изменение на настоящия закон за рискови кучета.



Американското були ще бъде неразрешено на територията на Англия до края на годината поради нападателния си темперамент (Wikimedia Commons)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР