Министър-председателят на Унгария Виктор Орбан трябва да бъде спрян, тъй

...
Министър-председателят на Унгария Виктор Орбан трябва да бъде спрян, тъй
Коментари Харесай

Илиян Василев: Време е ЕК и НАТО да разберат, че Орбан трябва да бъде спрян

Министър-председателят на Унгария Виктор Орбан би трябвало да бъде спрян , защото той към този момент е свалил маската си на европеец и си е разрешил да заплаши с война Украйна и всяка европейска страна, която пречи на маршрутите за доставка на съветски газ

Това написа във Фейсбук анализаторът Илиян Василев по отношение на последните геополитически вести, свързани с „ Турски поток “. Публикуваме цялостния му коментар по тематиката без редакторска интервенция:

„ Залозите към договорката Путин – Ердоган ескалират с всеки ден преди срещата срещата им. Толкова, че се наложи Орбан да смъкна маската на европеец и да заплаши с война Украйна, и косвено всяка друга страна, която попречи на маршрутите за доставка на съветски газ /България в това число/. Забележете не просто страна която попречи на доставките на природен газ, а категорично на съветски природен газ. За страдание Кремъл държи ББ и Пеевски за т*пките и те не оказват нужната поддръжка на държавното управление /меко казано/, с цел да може да устои на двойния турски-руски напън.

Булгаргаз води секрети договаряния, благодарение на БТГ, и с цел да се измъкне от обстановката ще анонсира тези дни, че е избрал за снабдител по 10 годишен контракт известна американска компания – 11 карга на година. Същата скица като при Владимир Малинов с Турски поток – балансира с доставки на газовите турбини от американската Солар Турбайнс.

Проблемът е, че за всеки кубически метър американски ВПГ ще перат 6 кубически метра съветски газ.

Време е Европейска комисия и НАТО да схванат, че Орбан би трябвало да бъде спрян. “

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР