Министър-председателят Кирил Петков и представители на правителството проведоха среща с

...
Министър-председателят Кирил Петков и представители на правителството проведоха среща с
Коментари Харесай

Премиерът Петков се срещна с ръководството на Германо-българската индустриална търговска камара

Министър-председателят Кирил Петков и представители на държавното управление организираха среща с Управителния съвет на Германо-българската индустриална комерсиална камара.

В рамките на диалога министър председателят акцентира, че за кабинета е значима политиката за нулева приемливост към корупцията и че използването й, както и верни стопански ограничения, ще благоприятства България да бъде атрактивно място за вложения.

Целта на днешната среща в Министерския съвет е посредством пряк разговор с бизнеса да се работи в поддръжка на икономическия напредък, повишение на конкурентоспособността на дребни и междинни предприятия и компании с капацитет за продажби отвън страната.

На срещата бяха разисквани също настоящи тематики, свързани с възстановяване на бизнес средата, гарантиране на върховенството на правото и ограничения за привличане на задгранични вложители.

Представителите на Германо-българската индустриална комерсиална камара показаха предложение за меморандум за електронно ръководство, който в бъдеще да бъде подписан с държавното управление.

В срещата участваха още министърът на електронното ръководство Божидар Божанов, посланикът на Федерална република Германия в България Кристоф Айххорн, както и началникът на политическия кабинет на министъра на стопанската система Калоян Методиев.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР