Министър-председателят Бойко Борисов свика работно заседание на Националния оперативен щаб

...
Министър-председателят Бойко Борисов свика работно заседание на Националния оперативен щаб
Коментари Харесай

Борисов смята, че вълната на COVID-19 расте в Европа и на Балканите

Министър-председателят Бойко Борисов свика работно съвещание на Националния действен щаб с министъра на опазването на здравето Кирил Ананиев. В рамките на срещата в Министерския съвет на премиера Борисов беше докладвана настоящата обстановка с разпространяването на COVID-19.
" Презапасете се с дрехи, с маски, очила. Всичко би трябвало да е задоволително и премного ", съобщи Борисов.
Премиерът означи, че по света има милиони инфектирани, а Европейският съюз продължава да няма единна политика, в това число за отварянето на границите за туризма. " Няма експерт, който да каже, че този камшик на съвремието ще отмине ", уточни министър-председателят. В тази обстановка по думите на Борисов е изключително значимо да се следи заболеваемостта в клъстерите и да продължи контролът върху ограниченията.
Предвид приказките на Борисов, ето и последни данни за разпространяването на ковид на Балканите и в Европа - те са много разнопосочни: " НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 30 юни "
Представителите на Националния действен щаб бяха безапелационни, че разпространяването на COVID-19 потегля и от провеждането на празнични и религиозни тържества.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР