Министър-председателят Бойко Борисов, посети новия спортен комплекс в кв. Владислав

...
Министър-председателят Бойко Борисов, посети новия спортен комплекс в кв. Владислав
Коментари Харесай

Премиерът Борисов: В условия на пандемия строим зали, игрища, площадки и стадиони, за да могат хората да ги ползват

Министър-председателят Бойко Борисов, посети новия състезателен комплекс в кв. " Владислав Варненчик " във Варна. Съоръжението е част от последно построените инфраструктурни планове в морската столица.

" Всичко това се прави в изискванията на пандемия - игрища, стадиони, зали, площадки, с цел да могат хората да ги употребяват ".

В новия състезателен комплекс в регион " Владислав Варненчик " е построена многофункционална спортна зала с 280 места и под земята паркинг. В комплекса има футболно игрище, стадиони за футбол на дребни порти, за баскетбол и волейбол; два тенис корта, алея за тичане, зона за каране на ролери, фитнес навън, детски ъгъл, паркова зона.

Реализацията на плана е на стойност 7,2 млн. лева от бюджета на общината. През 2020 година бяха приключени още два спортни комплекса във Варна - на ул. " Студентска " и в кв. " Виница ".

Благодарение на поддръжката на държавното управление за бизнеса посредством мярката 60/40 във Варна са непокътнати 10 000 работни места и са платени 22 млн. лева, стана ясно при визитата на Борисов в дружество за електродомакински уреди във Варна.
 Кабинетът
Кабинетът " Борисов 3 " е вложил над 300 милиона лв. за спорта

Вижте какво демонстрират формалните данни
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР