Министър-председателят Бойко Борисов направи инспекция на път II-86 Пловдив-Асеновград. Премиерът

...
Министър-председателят Бойко Борисов направи инспекция на път II-86 Пловдив-Асеновград. Премиерът
Коментари Харесай

Премиерът Борисов направи инспекция на път II-86 Пловдив-Асеновград

Министър-председателят Бойко Борисов направи ревизия на път II-86 Пловдив-Асеновград. Премиерът разпореди да се сътвори краткотрайна организация за придвижването по сектора, до момента в който се правят ремонтните действия, както и да се управлява качеството на строителните материали, които се употребяват, оповестяват от Министерски съвет.
 ревизия на път II-86 Пловдив-Асеновград  ревизия на път II-86 Пловдив-Асеновград  ревизия на път II-86 Пловдив-Асеновград  ревизия на път II-86 Пловдив-Асеновград  ревизия на път II-86 Пловдив-Асеновград  ревизия на път II-86 Пловдив-Асеновград  ревизия на път II-86 Пловдив-Асеновград  ревизия на път II-86 Пловдив-Асеновград
Общата стойност на плана е малко на 24 милиона лв. от Оперативна стратегия „ Региони в напредък “. Със средствата се построява второ пътно платно и рехабилитация на съществуващото, с което правата ще се разшири до автомагистрален габарит. Участъкът минава през територията на общините Пловдив, Куклен и Асеновград. Целта е да бъде обезпечен бърз транспортен достъп на жителите от общините Куклен и Асеновград и област Смолян до автомагистрала „ Тракия “.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР