Министър-председателят Бойко Борисов и българското правителство ще бъдат на работно

...
Министър-председателят Бойко Борисов и българското правителство ще бъдат на работно
Коментари Харесай

Борисов и министрите на среща с еврокомисари в Брюксел

Министър-председателят Бойко Борисов и българското държавно управление ще бъдат на работно посещаване в Брюксел, на следващия ден, 8 ноември. Там ще проведат взаимно съвещание с Колегиума на комисарите във връзка идното ротационно председателство на България на Съвета на Европейския съюз през първата половина на 2018 година и подготовката по него, каквато е откритата през годините процедура.

Предвижда се двустранна среща сред министър-председателя Бойко Борисов и ръководителя на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер, а всеки министър ще организира и самостоятелна среща със съответния еврокомисар хомолог. В рамките на пленарна среща сред представителите на българското държавно управление и комисарите ще бъдат показани целите на България по време на първото й председателство на Съвета на Европейски Съюз. Акценти в диалозите ще бъдат тематиките от европейския дневен ред, които ще бъдат и във фокуса на Българското председателство.

След извършените срещи министър-председателят Бойко Борисов и ръководителят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер ще дадат взаимна конференция.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР