Министър-председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република

...
Министър-председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република
Коментари Харесай

Премиерът Борисов поднесе съболезнования по повод земетресението в Егейско море

Министър-председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г показва своите дълбоки съболезнования по отношение на разрушителното земетресение, което провокира жертви и вреди в Гърция и Турция, оповестяват от пресслужбата на кабонета.

По този мотив министър председателят Борисов организира телефонен диалог с турския президент Реджеп Тайип Ердоган. Съболезнованията на премера бяха поднесени и на гръцкия министър-председател Кириакос Мицотакис  Кириакос Мицотакис Кириакос Мицотакис – гръцки икономист и политик. Мицотикис е роден в Атина на 4 март 1968 година в телефонен диалог сред представителите на кабинетите на двамата водачи. Премиерът Борисов изрази българската взаимност с народите на Гърция и Турция в този драматичен миг.



Министър-председателят посочи готовността на страната ни, при положение на нужда, да окаже помощ и подпомагане за превъзмогване на следствията от земетресението.

„ Като съседи в потребност сме длъжни да си оказваме помощ. Затова би трябвало да пазим почитание между тях и да поддържаме постоянно разговор “, съобщи министър председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г пред турския президент Реджеп Тайип Ердоган.

Думите на премиера Борисов бяха предадени и на гръцкия министър председател Кириакос Мицотакис  Кириакос Мицотакис Кириакос Мицотакис – гръцки икономист и политик. Мицотикис е роден в Атина на 4 март 1968 година.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР