Министър Николина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена

...
Министър Николина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена
Коментари Харесай

Николина Ангелкова проведе среща с българския еврокомисар Мария Габриел

Министър Николина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979... към профила организира работна среща с българския еврокомисар Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев. През... към профила.

По време на диалозите министър Ангелкова показа самодейностите на ведомството свързани с цифровата реклама в бранша, оповестиха от пресцентъра на министерството на туризма. И разясни, че потреблението на модерни ИТ технологии в маркетирането на страната е измежду главните цели в работата на министерството. Една от последните изяви на ведомството бе на ревюто WTM в Лондон, което завърши преди дни, където главен акцент на българския щанд е бил 3Д корнера, напомни още тя. Посетителите на място можеха да видят по какъв начин принтер създава триизмерни миниатюри на известни туристически забележителности у нас, изясни още министърът.

Страната ни към този момент има единна платформа и мобилно приложение към нея I Love Bulgaria. Тя сплотява всички детайли на туристическия бранш и проработи предходната година. Идеята е, посредством нея потребителите бързо и елементарно през мобилните си устройства, да се срещнат с историята на България. В платформата в началото бяха включени 100-те Национални туристически обекта, само че се надгражда и развива, уточни министър Ангелкова.

С цел привличане на средства в бранша на туризма министерството създаде капиталова карта, съобщи още министърът. Тя разясни, че по този метод се чака да бъдат улеснен бизнеса, както и да се насочат по-лесно вложителите към перспективни планове.

Еврокомисарят Мария Габриел приветства напъните на министерството в посока дигитализиране на маркетинга в туризма. И показа още, че поддържа работата на министър Ангелкова, с която цифровите технологии се употребяват, за привличането на от ден на ден български и задгранични туристи. Еврокомисарят уточни още, че туризмът е един от водещите браншове в стопанската система освен на България, само че и в Европейски Съюз, по тази причина е належащо да се развива употребявайки преимуществата на всички модерни технологии.

Министър Ангелкова и еврокомисарят Габриел се сплотиха към концепцията да си сътрудничат в работата по бъдещи планове.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР