Министър Лиляна Павлова проведе среща с представители на екипа на

...
Министър Лиляна Павлова проведе среща с представители на екипа на
Коментари Харесай

Лиляна Павлова се срещна с представители на една от големите китайски компании за инвестиции в областта на високите технологии

Министър Лиляна Павлова организира среща с представители на екипа на една от огромните китайски компании за вложения в региона на високите технологии, оповестиха от Министерството за Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз 2018.

Обсъдихме благоприятни условия за взаимни планове в България, които да насърчат младежите да се завърнат в страната ни, а тези, които са у нас – да продължат своето образование и развиване в ИТ-сектора, уточни министър Павлова.

По време на диалозите тя акцентира, че България е страна с опит през годините във високотехнологичния бранш и че сега преструктурирането на стопанската система ни в тази посока ще сътвори положителни условия за работа и живот на младежите у нас. По този метод те ще могат да намерят своето професионално развиване в своята страна. За в бъдеще ще търсим контакти и ще се опираме на опита на огромни софтуерни компании, с цел да подсигуряваме стабилно развиване на този бранш в България, сподели още министър Павлова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР