Министър Лиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското

...
Министър Лиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското
Коментари Харесай

Министър Павлова ще се срещне с министъра по европейските въпроси на Франция Натали Лоазо

Министър Лиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета... към профила ще се срещне през днешния ден с министъра по европейските въпроси на Франция Натали Лоазо.

Очаква се те да обсъдят значимите тематики, които Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз 2018 слага във фокуса на европейския дневен ред - Бъдещето на Европейски Съюз, европейската вероятност за Западните Балкани, европейската защита, провокации като Брекзит, дебатите за новата Многогодишна финансова рамка и други

По време на диалозите се чака още министър Павлова и министър Лоазо да дискутират и двустранните връзки, основани върху стратегическо партньорство, чиято цел е задълбочаването му в полза на двете народи в европейски дух и полезности, спазвайки националните обичаи.

След срещата, министър Павлова и министър Лоазо ще вземат участие в конференция, отдадена на френската визия за бъдещето на Европейски Съюз, на тематика: „ Каква е упоритостта ни за Европа? “. Форумът се провежда от Посолството на Франция в България в партньорство с ПанЕвропа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР