Министър Костадин Ангелов е наясно с казуса в болницата, където

...
Министър Костадин Ангелов е наясно с казуса в болницата, където
Коментари Харесай

Министър Ангелов наказва болницата с кючеците

Министър Костадин Ангелов е наясно с проблема в болничното заведение, където е сниман абсурден клип, взривил обществените мрежи. На него се вижда как млади роми играят кючеци в поделение, въпреки очевидно да кипят от здраве, до момента в който хиляди българи чакат за кревати.

" Това са извънредно неприятни фрагменти, изгледах ги деликатно ", каза здравният министър след въпрос на " Марица ". " Неофициално съм наясно с болничното заведение и детайлности. Чакам мнение на Министерство на вътрешните работи, с цел да издам публично санкции. 

След тяхното обявяване ще излезем и с името на болничното заведение, и с наказването ", заяви още професор Ангелов.

Клипът е оповестен от потребителя Боби Джоунс на 12 септември под заглавие " Купон в болничното заведение ". Мъжът живее в София, съобщи novini.bg..

Видеото демонстрира по какъв начин ромите друсат кючеци пред погледа на здравна сестра, която явно не е сюрпризирана от дейностите и държанието им.

Не е ясно какво вършат тези момчета в болничното заведение и кое е лечебното заведение, само че скандалното им държание разбуни духовете в обществените мрежи за часове, а хората се питат какво постанова ромите във очевидно положително здравословно положение да бъдат приети в болница и да употребяват болнични грижи. 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР