Министър Александър Николов ще коментира темата на седмицата, която вълнува

...
Министър Александър Николов ще коментира темата на седмицата, която вълнува
Коментари Харесай

Ето кой ще бъде следващият събеседник на Мария Цънцарова в предаването Защо, господин министър?

Министър Александър Николов ще разяснява тематиката на седмицата, която вълнува всички – смяната на цените на електрическата енергия и природния газ в предаването „ Защо, господин министър? “ тази неделя, 27 март 2022 г.  Водещата Мария Цънцарова и господин Николов ще обсъдят по какъв начин ще се трансформират сметките ни за ток, откакто падне мораториумът върху цените.

Какви опасности крие опасността от прекъсване на доставките на природен газ от Русия и по какъв начин бизнесът и промишлеността ще продължат да работят също ще бъдат тематики в диалога на Мария Цънцарова с енергийния министър.

Искането на Путин страните, посочени от Русия като „ вражески “, да заплащат в рубли – министърът ще разяснява подготвена ли е България да го направи и какво значи смяната на валутата.

Зрителите на bTV ще получат отговор и на въпросите по какъв начин страната ще поддържа бизнеса при покачването на цените на природния газ и тока и по какъв начин всички ние ще платим повишаването на природния газ.

Тези и други въпроси водещата Мария Цънцарова ще зададе на министъра на енергетиката Александър Николов в предаването „ Защо, господин министър? “ незабавно след централната емисия вести на bTV тази неделя, 27 март 2022 г.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР