Минималните температури ще са между минус 3° и 2°, а

...
Минималните температури ще са между минус 3° и 2°, а
Коментари Харесай

Слънчево време и затопляне до 21 градуса на места

Минималните температури ще са сред минус 3° и 2°, а оптималните - от 16°до 21°. Ще бъде най-вече слънчево, с раздрана висока облачност, която до вечерта ще се вплътни. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-югозапад.

И по Черноморието ще е най-вече слънчево, с раздрана висока облачност. Ще духа слаб до сдържан вятър от юг-югозапад. Максималните температури ще бъдат от 13° до 16°. Температурата на морската вода е към 7°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

В планините ще бъде най-вече слънчево. След обяд от запад облачността, най-вече висока, ще се усили. Ще духа сдържан, краткотрайно мощен вятър от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 13°, на 2000 метра - към 5°.

В неделя времето ще бъде облачно, на обособени места, основно в Западна България, ще превали слаб дъжд. По-късно денем облачността от запад ще се раздира. Минималните температури ще са сред 1° и 6°, а оптималните - сред 9° и 14°.

В понеделник преди обяд облачността ще е раздрана, тук-там в низините сутринта ще е мъгливо. След обяд ще стартира ново нарастване на облачността, а по здрач и през нощта против вторник на обособени места в западната половина от страната ще превали слаб дъжд.

Във вторник ще бъде облачно. В цялата страна ще има превалявания от дъжд, в планините над 1500 метра - от сняг. Вятърът ще се ориентира от северозапад-север, ще се усили и с него ще нахлува по-студен въздух. С понижението на температурите до края на деня и в по-ниските планински региони и високите полета в Западна България дъждът ще минава в сняг.

В сряда ще се задържи със забележителна облачност, на обособени места ще превали едва, в Южна и Източна България - дъжд, в останалата част от страната и в планините - сняг. Вятърът ще остане от север, само че ще отслабне.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР