Минималните температури ще са между 7° и 13°, а максималните

...
Минималните температури ще са между 7° и 13°, а максималните
Коментари Харесай

Слънце на изток, превалявания на запад днес

Минималните температури ще са сред 7° и 13°, а оптималните - сред 16° и 23°.

Сутринта на обособени места в низините и котловините видимостта ще е понижена. От запад облачността ще продължи да се усилва и още към обяд в крайните западни региони ще превали дъжд. До края на деня превалявания ще има и тук-там в Централна България. Ще духа слаб до сдържан северозападен, в Източна България – изток-югоизточен вятър.

По Черноморието ще е най-вече слънчево с раздрана висока облачност, която последователно ще се вплътнява. Преди обяд тук-там видимостта ще е краткотрайно понижена. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще бъдат сред 20° и 22°. Температурата на морската вода е 17 - 19°. Вълнението на морето ще е 2 - 3 бала.

В планините облачността ще е забележителна и към обяд в масивите от Западна България ще завали дъжд. Ще духа сдържан вятър от юг-югоизток. Максималната температура на 1200 метра ще е към 14°, на 2000 метра - към 7°.

През идващите дни облачността ще е най-вече забележителна, на обособени места с валежи от слаб дъжд. Ще бъде съвсем безшумно или със слаб североизточен вятър. Минималните температури ще останат без смяна, а оптималните едва ще се намалят.


Последвайте ни във и
Следете и канала на Българска национална телевизия в YouTube:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР