Минималните температури днес ще бъдат между 7° и 12°, а

...
Минималните температури днес ще бъдат между 7° и 12°, а
Коментари Харесай

Слънчев и топъл Великден

Минималните температури през днешния ден ще бъдат сред 7° и 12°, а оптималните - от 18° до 23°, в София - към 23°. Ще доминира слънчево време.

 

В утринните часове тук-там в равнините и низините бъде мъгливо. Следобед в планинските региони ще се развива купеста облачност, само че единствено на изолирани места ще превали. Ще бъде съвсем безшумно, в Източна България - със слаб североизточен вятър.

 

Предимно слънчево ще бъде и по Черноморието. Ще духа слаб североизточен вятър. Максималните температури ще са от 15° до 17°. Температурата на морската вода е 14°-15°. Вълнението на морето ще отслабне и ще бъде 2-3 бала.

 

В планините също ще доминира слънчево време, следобяд с купеста облачност, само че единствено на изолирани места ще превали. Ще духа сдържан североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 13°, на 2000 метра - към 6°.

 

В началото на новата седмица ще се затопли още, ще доминира слънчево време, с краткотрайни следобедни превалявания единствено на обособени места, основно в западните и планинските региони. През идващите дни ще вали на повече места в страната, ще има гръмотевични стихии и условия за градушки, а температурите още веднъж ще се намалят.

 

Източник Българска национална телевизия

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР