Мини очила Супер моделът Бела Хадид е сред звездите, които

...
Мини очила Супер моделът Бела Хадид е сред звездите, които
Коментари Харесай

Пролетен дрескод: мини очила, обли чанти и ръкавици

Мини очила

Супер моделът Бела Хадид е измежду звездите, които постановиха наклонността на дребните едвам забележими слънчеви очила. Те подсигуряват една смела, ексцентрична и съвременна визия. Макар че са извънредно истински обаче, мини очилата надалеч не са толкоз практични, колкото класическите си прародители.

На стилните сцени слънчевите очила се смаляват от ден на ден през последните няколко сезона и през днешния ден дребните модели едвам закриват единствено част от окото. Това е елементарно обяснимо с голямото въздействие на обществени мрежи като Facebook и Инстаграм. Големите слънчеви очила в началото служат за средство богатите и известните да се скрият от тълпите папараци, които тичат по петите им. Днес звездите не просто не заобикалят фотоси, а обилно споделят селфита от всяко събитие в живота си. Изводът: колкото повече от лицето се вижда, толкоз по-добре.

Универсални шапки за слънце и дъжд  

Променливото време напролет постанова шапката да бъде подобаваща и за слънце, и за дъжд. Неизменен аксесоар в дрешника на всяка дама напролет е баретата. Покрити с флорални претекстове или даже с бижута, баретите в никакъв случай няма да излязат от мода. Още едно преимущество на тези шапки е, че се съчетават добре както с дебело палто, по този начин и със състезателен тоалет, а също така ще ви стоплят през хладните дни. Експериментирайте с цветовете и материите, защото магазините оферират безпределно многообразие от модели. За пролетта стилистите поучават да заложите на светли и ярки цветове като алено, бордо, снежнобяло, розово и синьо.

Ръкавиците - дълги и изискани 

Тази пролет международните дизайнери преоткриха любовта си към дългите изискани ръкавици. Внимавайте с комбинациите, защото е доста елементарно тоалетът да стане натоварен. В пролетната си сбирка Марк Джейкъбс комбинира бяла мънистена рокля с черни ръкавици, а други дизайнери съчетават закачливи цветни рокли с бели ръкавици. Единственият проблем за дамите, който основава завихрилата се наклонност, е, че през ръкавицата е невероятно да се употребява смарт телефон.

Игра с геометрията 

Класическата изчистена линия на елементарната чанта още е на мода, но напролет на 2018-а геометричните форми превзеха подиумите. Една от чантите в новата сбирка на Пако Рабан да вземем за пример е идеален квадрат. Тази пролет дизайнерите пресъздават кръгове, звезди, овали, триъгълници и други нетипични за чанта форми. Резултатът е налице - една такава чанта в дрешника ви може да преобрази напълно всеки тоалет. Актуални цветове са алено, сребристо, кафяво, и черно. Друга наклонност, която се следи при дамските чанти, са смелите принтове. Каре, флорален претекст, композиция от цветове и картини, с пискюли или ресни - чантите стават все по-силно изразена част от визията на една дама.

Изплетени цветя и шипове  

За наслада на милиони дами дизайнерите последователно отстъпват от високите неуместни токчета. На тяхно място идват доста по-практичните кецове и маратонки, които са идеални за дамите със противоречив жанр.

Хитът на сезона са ниски обувки с ярки цветове, само че по магазините сигурно ще откриете и някои изключително необикновени модели - с шипове, разнообразни принтове, изплетени цветя, с дължина до коляното... Преобладават ниските токове и платформите. Почитателките на високи обувки могат да заложат на типичен стилето токчета, които остават настоящи и тази пролет. При тях също на мода са комбинациите сред необикновени цветове и материи с добавка каишки или връзки към глезените.

Обеци и огърлици

Актуални са дългите огърлици с огромен медальон. Независимо дали са направени от благородни метали, дърво или пластмаса, те придават моден и приключен тип на тоалета. През пролетта обеците не престават една позната към този момент наклонност - те стават все по-големи и все по-ефектни. Такива обеци притеглят погледите с неповторима направа и закачливи елементи. Стилистите предлагат солидни обеци в смели светове, защото те са финалната добавка към свежа и съвременна пролетна визия.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР