Мине се не мине време и вестниците в Испания подхващат

...
Мине се не мине време и вестниците в Испания подхващат
Коментари Харесай

Байерн охлади мераците на Реал за Левандовски

Мине се не мине време и вестниците в Испания подхващат тематиката, че Реал Мадрид желае да притегли в редиците си огромната звезда на Байерн Роберт Левандовски. И тези информации зачестяват нормално преди мач сред тези два колоса на международния футбол.

И да постави край един път вечно на тези спекулации се зае персонално наставникът на баварците Юп Хайнкес. Според него прехвърлянето на поляка на "Сантяго Бернабеу " е вероятен единствено "в журналистическите мечти ".

"Това е въпрос, който не стои пред никой от двата клуба (за трансфер на Левандовски). Това е просто плод на развинтеното въображение на вестниците. Цитирате ми статистики, информации, само че това е единствено в журналистическите глави. Подобни договаряния няма, Байерн е благополучен от работата си с Роберт. "

"Още в Борусия Дортмунд той с представяше ужасно, а при нас продължава в същия дух. Вкарва доста голове, въздейства позитивно на духа на тима, дава всичко от себе си за тима, пробва се да остане здрав, тъй че няма какво повече да дискутираме бъдещето му. Ясно е къде е то ", съобщи Хайнкес.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР