Миналото на човек пряко засяга неговото настояще и бъдеще. Приемайки

...
Миналото на човек пряко засяга неговото настояще и бъдеще. Приемайки
Коментари Харесай

Когато миналото на половинката ви се превърне в повод за скандал

Миналото на човек директно визира неговото настояще и бъдеще. Приемайки опита, той или тя прави заключения и на тяхна основа построява живота си по-нататък.

Всеки е допускал неточности и провали, които желае да не помни. Но обществото не постоянно прости тези неточности. Това е по този начин изключително за дребните градове и села, където предишното на човек може да се трансформира в причина за спорове и неприятни обстановки. Точно това се случи с Нина.

Нина постоянно е била красива. Още на 16-годишна възраст тя беше известна и всички локални момчета по някакъв метод се пробваха да стартират връзка с нея. Нина не виждаше нищо неприятно в потреблението на хубостта си. Тя в действителност харесваше вниманието и на 18-годишна възраст към този момент имаше няколко връзки.

Когато пристигна време да си търси работа, се оказа, че Нина не умее съвсем нищо. Искаше да стане маникюристка. А курсовете костваха пари, които тя нямаше. Така че, трябваше да търси друго нещо.

В покрайнините на селото имаше скъпа вила, която се отдаваше чартърен. Обикновено идваха градски фамилии там за лятото, с цел да поемат пресен въздух и да сменят ситуацията. Това лято мъж от столицата се нанесе във вилата. Нина го срещна инцидентно на улицата. Започнаха да си приказват и той й предложи да употребява компютъра му, с цел да придобие потребни умения. 2 пъти седмично идваше на вилата, с цел да учи съществени стратегии на компютъра.

Наистина се оказа потребно. Под управлението на новия прочут тя съумя да научи няколко стратегии, които са от значително значение за всяка позиция в офис. Нина му беше доста признателна.

В селото всички знаеха за това. Когато на стената в дома й се появи картина в красива рамка, нямаше подозрение от кого е този подарък. Нина не скърбеше за тази връзка. Тя се забавляваше с мъжа, към който изпитваше почитание. Тя не се интересуваше от мнението на хората.

Минаха няколко години. Нина работеше като секретарка в една компания. Тя към момента се радваше на триумф измежду мъжете, само че към този момент не даваше явни мотиви за злословия. В живота й се появи нов човек.

Казваше се Димитър. Той беше от различен град и работеше в същата компания. Тя го видя незабавно. Но не поради външния тип, той не беше хубав. Но имаше нещо в него, което караше Нина да мисли за него от самото начало.

След известно време тя въпреки всичко съумя да притегли вниманието му. Скоро по-късно се ожениха.

Веднъж Димитър получи анонимна записка, в която пишеше, че Нина е лека жена, известна в селото. И в случай че не има вяра, дано я попита за новата картина на стената. Той й сподели бележката и зададе въпрос. Нина с усмивка видя, че за съседите й думата “нов ” е разтегливо разбиране.

Тя описа на брачна половинка си за предишните си връзки, което провокира стихия от страсти. Съпругът й сграбчи картината и я хвърли на пода.

Нина не утвърди постъпката му. В последна сметка се оказва, че брачният партньор й не желае да одобри предишното й. Но тъкмо това я направи дамата, в която той се влюби. Със сълзи на очи тя сподели на Димитър, че по същия метод той може да изхвърли и нея от живота си.

Вижте още: Съпругът й не се появи на изписването

Всеки човек има право на неточности. Глупаво е да се мисли, че преди брака дамата не е имала никакви връзки. Следователно Димитър би трябвало да направи избор. Да одобри предишното на Нина или да остане самичък.

След известно време на безмълвие той й се извини. Заедно събраха частите от рамката и седнаха на масата.

В дребните градове и села предишното на човек може да се трансформира в апетитна хапка за полемики и злословия. Така че е напълно обикновено красива жена с връзки зад тила си да има доста завистници и недоброжелатели.

Важно е да разберете, че сътрудникът ви има свое минало. Това може да не ви хареса. Но, в случай че обичате този човек, тогава ще го приемете дружно с предишното му.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР