Миналия сезон на завърши с куфарите на гърба, след

...
Миналия сезон на  завърши с куфарите на гърба, след
Коментари Харесай

Новите съседи посрещат нови 10 персонажа

Миналия сезон на " " приключи с куфарите на гърба, откакто обичаните ни герои станаха жертва на незаслужено отчуждаване. Сега жителите на Мирадор де Монтепинар се готвят да стартират нов живот в централна постройка, ситуирана на Calle Contubernio 49, където ще живеят с нови съседи, ще бъдат изумени от решенията на домоуправителя, който управлява общността с твърда ръка и ще преживеят всевъзможни завършения и злополуки с типичното възприятие за комизъм, което ги характеризира. Всичко това следва да забележим в 13-ия сезон на, който сега се снима в Мадрид.

Ето кои са публично доказаните артисти, които ще вземат присъединяване в ноеия 13 сезон:

Джорди Санчес (Антонио), Натали Сесеня (Берта), Пабло Чиапеля (Амадор), Карлос Аресес (Аугустин), Луис Мерло (Бруно), Фернандо Техеро(Фермин), Мирен Ибаргурен (Йоли), Лолес Леон (Менчу), Петра Мартинес (Доня Фина), Ева Исанта (Майте), Начо Герерос (Коке), Рикардо Аройо (Висенте) и Макарена Гомес (Лола).

Към тях се просъединяват десетима нови артисти: Лаура Гомес Лакуева, Феликс Гомес, Карлос Чамаро, Мамен Гарсия, Маргарита Аскерино, Инма Перес Кирос, Алекс Гадеа, Елизабет Ларена, Хайме Риба и Алекс Делакроа.

Новата постройка

Два сета от надлежно 1500 и 800 квадратни метра съставляват главните подиуми на " Новите съседи " в новия сезон. Тези два сета добавени към огромна външна декорирана зона, която пресъздава улицата, на която се намира парцелът.

Новият фон е много съвременен по отношение на предходните сезони, защото по-голямата широчина на пространствата разрешава по-голямо многообразие от фрагменти с камерата. В допълнение, художественият екип на сериала е работил върху изцяло актуализирана естетическа линия и дизайн на корпуса, който е добре съгласуван с личностите и виталните условия на всеки от героите.

При идването си в постройката Contubernio 49, някогашните поданици на Мирадор де Монтепинар ще се срещнат и ще стартират да живеят със съседите, които към този момент населяват постройката:

Сем. Гихаро Гармендия

Традиционно семейство с полезности... и секрети. Грета Гармендия (Лаура Гомес Лакуева) е примерна съседка, която съчетава специалността си на фармацевт с ролята на майка на младеж и домоуравител, която ръководи с желязна ръка и без никаква опозиция. За разлика от брачна половинка си Естебан Гихаро (Карлос Чамаро), данъчен контрольор, който заобикаля споровете, тя е бъдеща жена със скрита пристрастеност: видеоигрите.

Виктория Рафаела е класистка и прахосница, Виктория Рафаела Балмаседа де Унцета и Телез-Гирон, маркиза от Франкавила и Сакромонте (Мамен Гарсия), е разорена аристократка, която трябваше да продаде етажите на постройката, с цел да оцелее. Тя е саркастична и йератична жена, която живее с Логи (Маргарита Аскерино) , която ѝ помаха от 15-годишна възраст и е единственият човек, кадърен да я търпи.

Ноелия , психотичната съседка на постройката

Най-младата от благородното семейство Балмаседа от Унцета и Телез-Гирон не е говорила с Виктория, по-голямата си сестра, от четири десетилетия. След като прекара дълго време в психиатричен център, Ноелия (Инма Перес Кирос), обезумяла и неотдавна се върнала в постройката, където съвсем не поддържа връзка със съседите.

Алонсо

Той е сполучлив предприемач, разведен и татко на две деца, Алонсо (Алекс Гадеа) е сполучлив бизнесмен, който е привързан към работата. С общителен темперамент, той стартира спекулация с Майте Фигероа, връзка, която бива застрашена, когато тя получава взаимно настойничество над двете му деца.

Оскар Сера

Да се любува на удоволствията, които животът му предлага, е лайтмотивът на Оскар Сера (Феликс Гомес), издирван фешън фотограф. Харизматичен, привлекателен, богат и постоянно заобиколен от красиви дами, той се трансформира в пример за Амадор Ривас. И двамата ще завържат другарство, което ще има пагубни последствия за фотографа.

Децата: Анди, Джорджи и Карма

Наемателите на дребния Bajo Izquierda, апартамент от 40 квадратни метра, благосъстоятелност на домоуправителката, са трима млади, които доста мъчно свързват двата края: Джорджи (Хайме Риба), гей момче с продължителен боязън от екологичен прелом, Анди (Елизабет Ларена), художничка, която работи като сервитьорка и Карма (Алекс Делакроа), омнисексуален инстаграмър.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР