Миналата седмица ви показахме няколко кадъра от почивката на Мис

...
Миналата седмица ви показахме няколко кадъра от почивката на Мис
Коментари Харесай

Има ли нова любов в живота на Мис България

Миналата седмица ви показахме няколко фрагмента от почивката на Мис България 2018 Теодора Мудева, която явно и зимата може да се забавлява по бански.
 Мис България Теодора Мудева, морето през зимата и заниманията й по бански
Мис България се забавлява по бански

Теодора Мудева разкри дали сърцето й е заето

Точно тогава тя качи фотография, под която написа: " Когато той е зад камерата. " Именно оттова се разсъни и ползата ни кой в действителност е " той ". От профила на Мис България и фотосите, които качва, си създадохме усещане, че хубавицата има връзка със своя сътрудник по танци Димитър Дросев.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от TEODORA MUDEVA (@teodoramudeva) на Дек 25, 2017 в 2:37 PST

Сега обаче Мис България ни оставя с леко съмнение дали няма нова обич в живота ѝ. Причината е една нова фотография, която се появи в Instagram профила на хубавицата.

Вижте тази обява в Instagram.
♥️ @n.georgiev.10 #love #smilemore #thatsmyman #happiness #hug #lessstressmorelove #2019 #goodstartfortheyear #havinganamazingweekend

Публикация, споделена от TEODORA MUDEVA (@teodoramudeva) на Яну 15, 2019 в 4:11 PST

На нея я виждаме в интимна прегръдка явно с друго момче, а хаштаговете, гласящи " това е моето момче " и " по-малко стрес, повече обич " напълно усложняват обстановката. От различен хаштаг пък разбираме, че се споделя Н. Георгиев, или най-малко по този начин се е писал в Isntagram. Всичко останало обаче са единствено догадки.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР