Миналата седмица стана ясно, че Тихомир Рангелов, известен балкански шампион

...
Миналата седмица стана ясно, че Тихомир Рангелов, известен балкански шампион
Коментари Харесай

Разкритията продължават: Тихомир Рангелов, който стана Мелиса, с трудно детство и за какво съжалява

Миналата седмица стана ясно, че Тихомир Рангелов, прочут балкански първенец по културизъм и реалити звезда, е станал жена. Новината заяви персонално той, като показа, че към този момент се споделя Мелиса Рангелова. Писахме, че Рангелов промени името си в обществените си мрежи, което десетки родни медии видяха бързо и разпространиха. 

" Само с 30 кг. по лека и доста по-щастлива. Открийте разликите ", написа тогава Мелиса в мрежата и разгласява колаж, на който ясно се виждат измененията, през които е минал, с цел да се трансформира в Мелиса. Не бързайте обаче с другите умозаключение, тъй като Мелиса към момента не е пристъпила към по-сериозните физически промени.

Виж още:

" Още когато бях на 20 бях на крачка да го направя “, сподели тя за промяната на пола си. " Другият месец върша 35 и малко закъснях. Но както се споделя – по-добре късно, в сравнение с в никакъв случай. ", искрено споделя Мелиса, която съжалява, че не е почнала трансформацията си по-рано. Рангелова е имала мъчно детство, тъй като е изгубила майка си прекомерно рано, а бащата стартирал бизнес в този интервал и не е имал опция да се грижи за детето си.

Не е ясно дали поради това, само че на подсъзнателно равнище Мелиса, още от времето когато беше мускулест мъж, постоянно се е чувствала жена, даже в сънищата си постоянно се вижда по този начин, а не с мъжко тяло, споделя още тя.

" През цялото това време бях дух в непознато тяло и към този момент съм Мелиса. От дребна го имам това вътре с мен, само че отлагах доста години, с цел да реша да го направя. "

Виж още:

Мелиса е още в самото начало на цялостната си промяна в жена. В момента е на 30% от феминизацията си и актуалната ѝ визия няма да е тази, която виждаме в този момент. Чак след две години ще наподобява на външен тип, както се усеща. Признава, че пътят не е елементарен, тъй като всеки ден се сблъсква с дискриминация. Вече е подала документи за ново име и показа, че съвсем няма хора, които да се обръщат към нея със остарялото ѝ име. 

" Време е да се трансформират тези неща, тъй като сме към този момент в 21 век “, сподели тя и добави, че в сърцето си няма капка ненавист, има единствено обич. Мелиса споделя, че има цялостната поддръжка на околните си, само че най-щастлива ще е след две години, когато ще приключи трансформацията си.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/melissa_rangelova1/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР