Миналата седмица мистериозен смартфон Vivo с номер на модел V2313A

...
Миналата седмица мистериозен смартфон Vivo с номер на модел V2313A
Коментари Харесай

Мистериозен телефон Vivo с извит дисплей и 44W зареждане е видим в TENAA

Миналата седмица тайнствен смарт телефон Vivo с номер на модел V2313A беше сертифициран от 3C. Списъкът разкри, че телефонът е с 5G и към този момент е настроена скоростта му на зареждане.

Сега устройството е в листата на TENAA дружно с изображения.

Списъците на TENAA са известни с това, че разкриват дизайна на продукта със фотоси и цялостните му спецификации. Но детайлностите не постоянно са разказани преди формалното показване на устройството.

Следователно в листата за Vivo V2313A има единствено изображения. Според тях смарт телефонът ще наподобява като Vivo Y78 Plus от април.

Това значи, че ще разполага с закривен екран и закривен панел откъм гърба. В задната част на телефона ще има правоъгълен модул, в който ще има две камери и LED мълния.

Към момента знаем единствено, че смарт телефонът поддържа 5G съгласуваност и 44W бързо кабелно зареждане. Тъй като наподобява на Vivo Y78 Plus, той може да показа и някои от неговите характерности.

Vivo Y78 Plus е с 6,78-инчов FHD+ 120Hz закривен OLED екран, чип Qualcomm Snapdragon 695, 50MP съществена камера, 8MP селфи камера, Android 13, 4500mAh батерия и 44W бързо зареждане.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР