Миналата година със сигурност беше вълнуваща за кралското семейство. Имаше

...
Миналата година със сигурност беше вълнуваща за кралското семейство. Имаше
Коментари Харесай

Вълнуващите събития, които очакват кралското семейство през 2019-та година

Миналата година сигурно беше вълнуваща за кралското семейство. Имаше две кралски сватби, роди се кралско бебе, принц Чарлс навърши 70 години. Макар че към момента да няма доста публично планувани събития в кралския календар за 2019-та, това не значи, че кралското фамилията ще забави своя ход. Ето някои от най-важните неща, които предстоят през тази година…

1. Нов дом за Хари и Меган - В края на предходната година дворецът Кенсингтън разгласи, че херцогът и херцогинята ще изоставен жилището си в Лондон и ще се открият в региона на Уиндзор. Двойката и тяхното поколение ще живеят в имението Фрогмор – това е същия парцел, където се организира сватбеният им банкет.

Фрогмор е имение от 17-ти век и се намира в земите на Уиндзор. В момента никой не живее там, само че постройката се употребява от кралското семейство за събития. За необятната общност имението се отваря за три дни в годината, защото там се намира мавзолея на Кралица Виктория и принц Албърт.

 Меган и Хари Getty

2. Ново кралско бебе - Съвсем скоро фамилията на принц Хари и Меган Маркъл ще е тричленно. От двореца в Кенсингтън оповестиха през октомври м.г., че херцогинята на Съсекс се чака да роди напролет на 2019 година, без да прецизират през кой месец. В началото на тази година бременната Меган разкри по кое време се чака да роди следващото предстоящо с боязън кралско бебе.

По време на посещаване на двойката в град Биркенхед, херцогинята на Съсекс призна, че е в шестия месец и се чака да роди в края на април. Маркъл споделила с хората на площада в Биркенхенд, че двамата с принц Хари не знаят пола на бебето и желали да бъде изненада и за тях.

 Меган Маркъл Getty

3. Първият рожден ден на принц Луис - Малкият принц ще чества първия си рожден ден на 23 април – на деня на Сейнт Джордж. Следвайки традицията, най-вероятно неговите родители, Кейт и Уилям, ще създадат фамилна фотосесия за отбелязване на случая. Като се има поради влиятелната му позиция, допускаме, че ще принцът ще получи и някои страхотни играчки.

 принц Луи Getty/Guliver

4. Нова кралска женитба - След големите сватби на Меган и Хари и на принцеса Юджини и Джак Бруксбанк през 2018-та, тази година ще бъде извършена още една кралска женитба в Уиндзор. Лейди Габриела Уиндзор, която е щерка на братовчеда на кралицата принц Майкъл Кент, ще се ожени за Том Кингстън, още веднъж през "пролетта на 2019 ".

 габриела уиндзор Getty/Gulliver

5. 70 години от основаването на Британската общественост - Тази година се навършват 70 години от основаването на актуалната английска общественост. Тя датира от момента на подписването на Лондонската декларация на 26 април 1949 година, в която се декларира, че членовете на общността са "свободни и равноправни членове на Общността на нациите, които свободно си сътрудничат в търсенето на мир, независимост и прогрес ". През 2019-та ще има голям брой публични събития отдадени на годишнината, на които ще участват разнообразни членове на кралското семейство.

6. Първата годишнина от сватбата на Хари и Мегън - На 19 май Хари и Меган ще честват една година от сключването на брака си.
Типичният подарък за първата годишнина от сватбата по традиция ще е изработен от хартия.

 хари меган Getty/Gulliver

7. Годишнина на кралица Виктория - Кралица Виктория е била на кралския трон цели 63 години. Тя е родена на 24 май 1819 година Следователно на тази дата през 2019 година ще отбележим 200 години, от раждането на един от най-емблематичните кралски владетели във Англия. Това събитие ще бъде почетено от кралското семейство. На 24 май в двореца Кенсингтън, където е родена Виктория, ще бъде открита галерия отдадена на тази годишнина.

8. 20-та годишнина от сватбата на рубрика и графинята на Уесекс - Синът на кралицата, принц Едуард и Софи, графинята на Уесекс, също ще отпразнуват знаменателна годишнина от сватбата си на 19 юни. Двойката се омъжва в параклиса Сейнт Джордж в Уиндзор през 1999 година Те имат две деца лейди Луиз Уиндзор и Джеймс, виконт Севърн.

9. Херцогинята на Съсекс разгласи патронажите си - След като публично се причисли към фамилията през 2018 година, към този момент са ясни идеите, към които Меган публично насочва силата, времето и ресурсите си. Херцогинята има предоставени от кралицата 4 патронажа: организацията Smart Works, ориентирана към поддръжка на дами, Асоциацията на университетите от Обединените народи, организацията за отбрана на животните Mayhew и Националния спектакъл.

 меган маркъл Getty/Gulliver

10. Нови кралски турнета - Говори се, че макар триседмичното си турне в Австралия, Нова Зеландия, Фиджи и Тонга през 2018 година и идното раждане на тяхното дете, херцогът и херцогинята от Съсекс ще се насочат към Съединени американски щати и Канада през есента на 2019-та година. Междувременно, в този момент, когато херцогинята Кеймбридж към този момент не е в отпуск по майчинство, може би тя и принц Уилям също ще отидат в чужбина. Те са пътували в чужбина дружно през множеството години от сватбата си през 2011 година Последното им взаимно пътешестване беше до Швеция и Норвегия при започване на 2018 година.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР