Миналата година Microsoft пусна на пазара Age of Empires: Definitive

...
Миналата година Microsoft пусна на пазара Age of Empires: Definitive
Коментари Харесай

Класиката се завръща! Age Of Empires II: Definitive Edition идва през 2019 - трейлър

Миналата година Microsoft пусна на пазара Age of Empires: Definitive Edition. За незапознатите, това съставлява версия на класиката, която е ремастерирана. Подобрено е графичното оформление, добавени са текстури с висока резолюция и поддръжка на 4K.

За тези, които са играли играта и тя им е харесала, наподобява компанията се готви да продължи с работата си в това отношение. По време на E3 2019 анонса, бяха разкрити желанията да се направи същото и с втората част.

Освен по-добра графиката ще забележим нещо ново и във връзка с геймплея:

„ Age of Empires II: Definitive Edition ще отпразнува 20-та годишнина на една от най-популярните стратегически игри в историята с 4K Ultra HD графики, ремастериран тон и чисто нова акция – The Last Khans. Връщаме се към царуването през 2019. “

Макар и да не сме виждали нови елементи на франчайза напоследък, фактът, че Microsoft не се отхвърля от това да поддържа пламъкът е щастлив. Кой знае, тази година още един ремастър, след това може и нова игра от поредицата Age of Empires.

Както казахме, играта се чака да излезе още тази година, а искащите ще могат да се запишат да бъдат част от бета тестванията посредством уеб страницата на Microsoft.
Играхте ли ремастъра на първата част? Ако да, хареса ли ви? Ще разиграете ли и втората част?
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР