Миналата година Хълк Хоган се разведе с втората си жена,

...
Миналата година Хълк Хоган се разведе с втората си жена,
Коментари Харесай

Защо дъщерята на Хълк Хоган не е била на сватбата му

Миналата година Хълк Хоган се разведе с втората си жена, а преди няколко дни публично се ожени за трети път за 24 години по-младата от него Скай Дейли.
 Хълк Хоган и Скай Дейли - брак и на 70 години
Дори и на 70, Хълк Хоган отново го направи

И признава, че е същински благополучен

70-годишната легенда на кеча очевидно още веднъж е срещнал любовта и възрастта изобщо не го тормози. Това, което знаем за сватбата е, че е била в в действителност стеснен фамилен кръг и двамата са разменили обетите си във Флорида.

Оказва се обаче, че дъщерята на Хоган - Брук, не е участвала на церемонията. Нещо, което породи много полемики и се заприказва за раздор в връзките им. Нещо, което самата Брук Хоган ненапълно удостовери.

В профила си в Instargam 35-годишната щерка на Хълк Хоган реши да даде малко повече изясненост към протичащото се. Тя написа, че през годините в фамилията ѝ са се случили много промени и разтърсвания, които са станали публично притежание.

А тя самата се пробва да се оправя с всички тези промени по допустимо най-хубавия за нея метод. " За моето лично пътешестване към излекуване и благополучие избрах да основа известна отдалеченост сред себе си и фамилията си и да се концентрирам върху хора и неща, които лекуват сърцето ми и са в сходство с моите персонални убеждения, цели и полезности. "
 Скай Дейли - коя е 24 години по-младата избраница на Хълк Хоган
Коя е 24 години по-младата избраница на Хълк Хоган

Кечистът ще се дами за трети път

Брук Хоган приключва обръщението си, пожелавайки на татко си всичко най-хубаво. Хълк Хоган е бил женен два пъти преди този брак. Първият му брак е с Линда и той продължава цели 24 години. Именно от него са и двете му деца Брук и Ник. През 2010 година кечистът се ожени за Дженифър Макданиел, с която се разведе през предходната година, пише Entertainment Tonight.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР