Миналата година членът на борда на директорите на Audi Хилдегард

...
Миналата година членът на борда на директорите на Audi Хилдегард
Коментари Харесай

Има голяма вероятност Audi да фалира

Миналата година членът на борда на шефовете на Audi Хилдегард Вортман сподели, че има 50 % късмет немската марка да банкрутира в границите на десетилетие. Сега топ мениджърът, който управлява отдела за продажби на компанията, удостовери тези си думи и добави, че идващите години ще бъдат решаващи за автомобилния производител. За да избегнем най-лошия сюжет за Audi, е належащо да стартираме да трансформираме марката още през днешния ден.

През последните години цялата международна автомобилна промишленост претърпява неприятни времена. Причината за това е пандемията от ковид, дефицитът на микроелектроника, повишаването на енергоносителите и рецесията, обвързвана с военното навлизане на Русия на територията на Украйна. Според Вортман всички тези фактори са предизвикали съществени вреди на Audi. Броят на поръчките за коли от поданици на Западна Европа е намалял с 15%. Според топ мениджъра марката би трябвало да стартира трансформацията допустимо най-бързо.

Едно от решенията, които могат да запазят Audi на повърхността, може да бъде цялостен отвод от произвеждане на коли с мотори с вътрешно горене до 2033 година. В допълнение, компанията ще пусне цяла линия от нови електрически коли през идващите години. Производството на батерийни модификации на известни модели също ще помогне за справяне с рецесията. Компанията възнамерява да стартира продажбата на електрически Audi A3, A4, A5, както и на A6, A7, A8 и няколко нови кросоувъра след пет години.

Audi възнамерява скоро да приключи производството на именития модел TT. В началото на октомври стана известно, че немската марка ще означи 25-годишнината на емблематичния състезателен автомобил със специфична серия от 100 коли, наречена Iconic Edition.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР