Минаха 100 дни, напредък няма. Съдебната форма е там, откъдето

...
Минаха 100 дни, напредък няма. Съдебната форма е там, откъдето
Коментари Харесай

Кутев: Причините за войната не са, че Путин е зъл човек, овладял Кремъл, а политиките на Запада

Минаха 100 дни, прогрес няма. Съдебната форма е там, откъдето потегли. Правят се неща, които нямат никакво значение. Гешев има огромното предпочитание да изпрати държавното управление и съгласно мен нищо чудно да го реализира. Това съобщи Антон Кутев от Българска социалистическа партия в студиото на утринния блок на Нова телевизия.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 3217
Според него в границите на тази коалиция не могат да бъдат подхванати промени в правосъдната система: “Не се случва това, което чакаме. Единственото, което влезе в зала, е законопроектът за профилираните съд и прокуратура. Аз не виждам промяната на Гешев по какъв начин ще стане. Във Висш съдебен съвет няма никакви учредения хората да бъдат значително разнообразни. Механизмите, които направиха този кадрови избор, не престават да работят ”.

Кутев дефинира като “нелеп ” метода, по който се е работило против Борисов: “Рашков и Петков се пробват да заобиколят прокуратурата, което не е допустимо и по тази причина всичко наподобява смешно ”.

По думите му Лаура Кьовеши “ще има проблем в Екологичен потенциал ” поради дейностите и пълномощията си.

По тематиката с разрива сред Стефан Янев и Кирил Петков разяснява: “Правителството стартира все по-стремглаво да губи доверие. След това идват несъгласията. Какво стана с промените в опазването на здравето и образованието? Кога ще дойдат изравняванията в неравенствата? Според мен тежките неизпълнения на обещанията е повода за разрива в държавното управление ”.

Кутев не счита, че геополитическата ориентировка е била повода за раздор сред Петков и Янев.

“Ако се съсредоточим в това да спрем Путин, ние сме в неверна посока. Начинът, по който постъпва Путин е същият, по който българските бойци стояха в Афганистан. Войните не престават. Как може да упрекваме Путин, че той съблюдава разпоредбите на актуалната система, т.е. правото на силата? Прилагането на мощ е част от европейския метод на мислене. Ние провокираме войни ”, разяснява политикът от Българска социалистическа партия.

Според него ембаргото и глобите нарушават разговора в Европа. По думите му казусът не е, че “Путин е някакъв злобен човек, който е овладял Кремъл ”, а в политиките на Запада.

Той беше безапелационен, че Русия е част от актуалната европейска цивилизация.

По думите му България не може да се откаже от доставките на съветски газ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР