Мина се опитва да продаде шестетажната си градска къща на

...
Мина се опитва да продаде шестетажната си градска къща на
Коментари Харесай

Защо продажбите се забавят в луксозния Найтсбридж?

Мина се пробва да продаде шестетажната си градска къща на площад Овингтън в Найтсбридж повече от три години. Мениджърът на хедж фондовете, която отхвърли да назове семейството си, и нейният брачен партньор юрист се реалокираха в централен Лондон от щата Ню Йорк през 2007 година и се влюбиха в величествения салон на дома, „ изработен за развлечение “ — някогашен притежател в миналото е забавлявал Пабло Пикасо и съветския балет танцьорката Анна Павлова.

„ Къщата е добит усет и купувачите наподобява желаят по-модерни домове “, споделя Мина, която разделя времето си сред Обединеното кралство и Съединени американски щати. Тя счита, че домът й евентуално ще бъде продаден на интернационален покупател, който „ ще пристигна и ще изкорми цялото нещо “.

Имотът й е в един от най-ексклузивните квартали на Лондон, желан от богати интернационалните купувачи, само че не е единственият, който остава на пазара (с £10,95 млн., посредством Knight Frank). Сред многото, чиито цени бяха понижени, са апартамент с една спалня покрай Хайд парк, който в този момент се предлага за £1,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР