Мими Иванова и Развигор Попов са сред най-дълголетните семейства в

...
Мими Иванова и Развигор Попов са сред най-дълголетните семейства в
Коментари Харесай

Мими Иванова и Развигор Попов крият развод

Мими Иванова и Развигор Попов са измежду най-дълголетните фамилии в естрадната колегия, само че години наред певицата не носи семейството на композитора. Във всички публични документи тя фигура с именто на предходния си брачен партньор – поляка Юрек Рибински. Дори в формалните регистри за данни певицата е записана като Рибинска, което кара феновете ѝ да се питат дали с Развигор въобще са сключвали в миналото брак, или пък в дългогодишния си взаимен живот въпреки всичко са имали любовна рецесия, по време на която са се развели тихомълком.

Преди обаче пътищата на музикалните митове да се пресекат, и двамата са имали предишни бракове, а певицата даже повече от един. Най-силни били възприятията ѝ към поляка Юрек Рибински, прочут като баскитариста на соцгрупата „ Но То Цо “. С Мими се срещат на турне в Съветския съюз, където тя отива да прави пари, а се връща в България със брачен партньор. После с помощта на него пробива и на полската сцена, пее с доста от тамошните звезди и бързо става звезда.

По същото време обаче отново отпътува на обиколка в Русия дружно с групата, в която свири и Развигор. Там пламва неразрешената им обич, до момента в който и двамата са женени и половинките им ги чакат да се приберат от гурбет. Връщайки се при мъжа си, Мими не могла да издържи без Развигор и първа вдигнала телефонната слушалка. След известно време двамата решили, че не могат да живеят в неистина и би трябвало да са почтени пред съпрузите си. След раздялата с Юрек Мими го не помни изцяло, само че резервира семейството му.

Неотдавна в Полша той бе грубо пребит и едвам не загуби живота си в резултат на тежки пострадвания по тялото си. Настоящата му жена го намерила на пода в дома им пребит съвсем до гибел, в безсъзнание и прострян в локва кръв. Тя била в спалнята, до момента в който бруталните крадци измъчвали Юрек.

Въпреки шока дамата на музиканта съумяла да повика бързо кола за спешна помощ и полиция, само че бандитите избягали с плячката – портфейла на Рибински, бижутата на брачната половинка му и преносимия компютър. В резултат на побоя някогашният обичан на Мими Иванова изгубва зрението на едното си око. Лекарите едвам съумяват да го спасят, тъй като имал жестоки пострадвания по главата. От тях се възстановявал с месеци.

Мими и Развигор пък през предходната година минаха през тежка житейска драма, а точно онкологичната диагноза, която бе сложена на композитора. Той съумя да пребори подлото заболяване с безкръвна интервенция за унищожаване на израстък, а след това и с няколко лечения. Към днешна дата към този момент е възобновен и с жена му още веднъж изнасят концерти в цялата страна.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР