Милиони конспиролози и обикновени хора от всички краища на Земята

...
Милиони конспиролози и обикновени хора от всички краища на Земята
Коментари Харесай

Сензация! Водеща на Fox News се издаде в ефир, че е рептилоид

Милиони конспиролози и елементарни хора от всички краища на Земята са уверени, че на нашата планета от дълго време участват рептилоиди - рационални извънземни, които наподобяват по едно и също време на хора и на гущери.

Нещо повече, счита се, че представителите на тази раса напълно управлавят свата, контролирайки политиката, финансите, религиите, срадствата за всеобща информация и доста друго.

Драконианците, както е признато още да бъдат наричани тези мистериозни същества, ефикасно се маскират като хора, само че от време на време се получават и издънки. Ако се има вяра на последователите на теорията на заговора най-често рептилоидите биват издавани от очите им - за няколко мига те стават като на гущер, вледеняващо студени с тесни, като пролука, зеници.

Не е за поверие, само че точно подобен миг са фиксирали бдителни американци, до момента в който са гледали новините по известния новинарски канал Fox News, оповестява esoreiter.ru.

Симпатична водеща споделя за американските военни в Афганистан, само че в един миг, без да желае, разкрива извънземната си същина. Гледайки в камерата тя премигва и очите ѝ незабавно получават леден, безчовечен тип.

Конспиролозите незабавно оповестиха, че това е рептилоид, надянал човешка маска. Скептични към фантасмагориите фенове обаче считат, че тв водещата просто е била с контактни лещи, които при осветлението в студиото са придобили извънредно светли отенъци - игра на отражения.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР