Милиони италианци попадат под нова блокада като крайна мярка срещу

...
Милиони италианци попадат под нова блокада като крайна мярка срещу
Коментари Харесай

Половин Италия под COVID блокада от понеделник

Милиони италианци попадат под нова обсада като последна мярка против разпространяването на ковид от понеделник, 15 март, съобщи CNN. Половината от 20-те района на Италия, които включват градовете Рим, Милано и Венеция, ще вкарат новите ограничавания. Мерките ще влязат в действие до 6 април, съгласно указа, признат от кабинета на италианския министър председател Марио Драги в петък.

Припомняме, че ден по-рано стана ясно, че държавното управление на по отношение на COVID-19 сред 3 и 5 април , интервал, който включва католическия Великден и Светли понеделник, оповестиха източници пред АНСА, откакто администрацията на премиера Марио Драги организира диалози с районните държавни управления и други локални управляващи по отношение на нови ограничавания.

Правителството на Драги би трябвало да наложи нов режим на ограничения, който ще е в действие от 15 март до 6 април , откакто инфектираните с COVID-19 внезапно нарастват в Италия. Вчера бяха регистрирани над 25 000 инфектирани в границите на 24 часа.

Червеният код е оптималното равнище в системата за предизвестие на Италия за ограничение на ковид.

В алените зони магазините, продаващи артикули, които не са от първа нужда, са затворени, заведенията за хранене и питейните заведения не могат да обслужват клиентите, учениците би трябвало да учат отдалечено и други
 COVID-19: Цяла Италия става
COVID-19: Цяла Италия става " алена зона " за Великден, постановат нови ограничавания

В момента Сардиния е единствената бяла зона в Италия

Здравният министър Роберто Сперанца сподели по време на държавното съвещание, че " бялата зона ", която е с невисок риск от заразяване, ще бъде освободена от Великденските ограничавания.

В момента Сардиния е единствената бяла зона в Италия .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР