Милионерският син Християн Гущеров е празнувал любовта си с „Мис

...
Милионерският син Християн Гущеров е празнувал любовта си с „Мис
Коментари Харесай

Само в БЛИЦ! Лъсна причината защо Християн Гущеров празнувал до забрава в нощта на ареста

Милионерският наследник Християн Гущеров е чествал любовта си с „ Мис Плеймейт “ 2009 Светлана Василева във съдбовната вечер, в която се оказа с белезници на ръцете, научи БЛИЦ.

Припомняме, че както БЛИЦ първо писа синът на предприемача Добромир Гущеров бе арестуван след разгулен запой и последвал скандал с други мъже в столично заведение. Стана ясно, че Християн е блъснал полицейска патрулка с джипа си " Мерцедес " GL преди да бъде арестувано.

Причината да се отпусне толкоз доста и да не си постави мярка на чашките била, че Гущеров скоро отново ще надене хомота на брака.

Макар, че разводът му с фолк певицата Мария към момента не е завършил и поради финансови неуредици не се чака да се случи най-малко в околните два месеца, той към този момент се готвел за друга женитба.

Двамата с приятелката му Светлана се подготвяли за церемониален годеж, на който той публично да изиска ръката й пред цялата фамилия. Датата на популярното събитие се чака са е идната неделя, шушукат осведомени.

Вероятно, с цел да се позабавлява преди да се врече публично на възлюбената си, че ще я вземе, Гущеров се е главозамаял и е позволил да се доближи до спречкването в „ Домби “, конфликта с патрулката и последвалия арест.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР